Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/ceramicdesign.nl/httpdocs/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/ceramicdesign.nl/httpdocs/site/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Fabrieksvaasje 1 – Ceramicdesign.nl Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/ceramicdesign.nl/httpdocs/site/wp-includes/post-template.php on line 284

Fabrieksvaasje 1

x-default

Fabrieksvaas Nummer 1

Fabrieksvaas Nummer 1 is de eerste in de serie van hommages aan de gelderlandfabriek en de eerste in de fabrieksvazen serie.

In de oude gelderland fabriek zit onze studio waar we onze producten ontwerpen en vaak ook onze producten vervaardigen.

Toen we onze studio in de fabriek maakte en betrokken was de fabriek begonnen we aan de edele taak van renoveren van de gelderlandfabriek. Bij deze renovatie zijn verschillende pijpen vrijgekomen. Deze pijpen zijn de basis van deze serie. Net als de kleur op de vaasjes die vroeger de muren versierde en nu de vaasjes.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!